Відомий український політичний діяч, легендарний професійний боксер, мер столиці України Віталій Кличко повідомив українцям, що він вже зустрівся з відомим філософом, журналістом і письменником з Франції Бернаром-Анрі Леві.

Відповідну інформацію Віталій Кличко розмістив у своєму Telegram-каналі.

"Друзі! Сьогодні поспілкувався з французьким філософом, письменником та політичним журналістом Бернаром-Анрі Леві. Ми знайомі з часів Революції Гідності. Зараз Бернар-Анрі знімає документальний фільм про нові випробування, героїзм та незламність українського народу. – Про війну, з якою Росію прийшла нищити нашу державу і вбивати мирних українців. Світ повинен знати правду. І розуміти, що сьогодні ми захищаємо не тільки свою землю і своє майбутнє, а й мир і майбутнє всієї Європи, демократичні цінності і право на свободу. Війна і дикість та варварство, які Росія чинить в Україні, - це війна проти цивілізації, злочини проти людяності. За які агресору доведеться відповідати!" ,- повідомляє українцям Віталій Кличко.

Потрібно нагадати, що мер Києва також робить дуже великий обсяг роботи для України. Він буквально щодня спілкується з лідерами ЄС, і не тільки, щоб отримати допомогу для Києва і всієї країни під час війни.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Нагадавши, Олена Кравець дала цікаве інтерв'ю.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Володимир Зеленський повідомив, що один з лідерів країн ЄС зажадав докази звірств у Бучі.

Також портал "Знай" писав, що Михайло Подоляк повідомив, як поводяться росіяни під час переговорів.