Популярний білоруський і український телеведучий Діма Танкович дав цікаве інтерв'ю, в якому розповів, як ставитися до росіян.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці "Зірковий шлях" в Instagram.

««Я ЗНЕВАЖАЮ РОСІЯН!» За лаштунками великого благодійного концерту «Доброго вечора, ми з України», який відбувся у Варшаві, ми поспілкувалися з ведучим Дмитром Танковичем. Чи спілкується він з росіянами, за що всією душею зневажає цю націю, як евакуювався з Бучі та де зараз його родина? Подробиці на YouTube у нашому репортажі», - написано в мережі під відвертим інтерв'ю популярного шоу-мена з Білорусі.

Українці, які побачили це відверте інтерв'ю, не змогли пройти повз. Люди не змусили себе довго чекати і вирушили в розділ з коментарями, щоб залишити своїм думки з приводу почутого.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Ілона Гвоздьова та Дмитро Танковіч, фото: "1+1"
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танковіч, фото: "1+1"

"Діма дякую за Українську...", "Українська мова ти прекрасна,нарешті наші зірки це зрозуміли і почали нею спілкуватися.Як мова міняє людей!Ви класні всі!Україна ти переможеш у нас чудові люди!росія найгірша нація в світі, навіть колишні дикунські племена Малі серце, а тут існують тільки обгорткі під якими нічого не має святого!З нами Бог, з нами правда!Господи спаси нас від цієї навали орків!", "І так буде із шкірним руським, їх знають по всьому світу, а ті країни які їх підтримують також будуть у ж*ПІ!!! СЛАВА УКРАЇНІ", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна розповіла, як мучить себе за те, що поїхала з України.