Популярна українська співачка, колишня учасниця "Фабрики зірок" Еріка, яка на даний момент відома, як MamaRika торкнулася українських душ. Вона заспівала українську пісню, яка викликала сльози у всієї України.

Відповідний пост розмістили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"До сліз MamaRika заспівала «Баладу про мальви». Артистка теж не змогла стримати емоцій, адже кожне слово пронизує до мурах. Слава героям, які захищають Україну! Завдяки вам ми слухаємо пісні, складаємо нові й не сумніваємося – переможемо@, - підписаний душевний відеоролик з українською виконавицею.

Численна українська аудиторія, яка стала свідками жахливої війни на своїй Батьківщині, щодня чекає приємних новин. Люди не можуть утримати своїх емоцій від того, що відбувається, особливо від такого трепетного виконання легендарної української пісні.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Фото:  instagram\\ mamarika_official
Фото: instagram\\ mamarika_official

""Балада про мальви" написана Богданом Гурою (співає з #Кельменеччина Чернівецька область) на музику #ВолодимирІвасюк ) Дай Бог, щоб Україна нарешті була щасливою... Стільки горя ми століттями переживаємо... Хочеться радості для наших дітей", "Мені здається,цю пісню Настя співала на Фабриці зірок, якщо не помиляюсь.Так гарно і так гірко водночас", "Після лорак Я її не слухала, тепер слухаю від Веремій.) Ця версія теж подобається", "Боже врятуй нашу неньку Україну", - коментують відеоролик українські юзери соцмережі.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, українцям повідомили, як змінилися ціни на продукти.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Катя Осадча розповіла про гобелі 4-річної дитини.