Відома телеведуча Регіна Тодоренко, яка живе в Росії і вийшла заміж за російського співака Влада Топалова, поскаржилася на погрози у соцмережах через її пасивну позицію з приводу війни росії проти України.

У своїх "сторіз" Регіна поділилася повідомленнями з погрозами, які нібито призначаються її сину.

Скрин, Instagram Тодоренко
Скрин, Instagram Тодоренко

Крім того, телеведуча і виконавиця дала відповідь солісту гурту «The Коля», Колі Сєрзі, який повідомив про смерть її колишнього хлопця в Бучі. Окупанти вбили чоловіка, який раніше перебував у близьких стосунках з Регіною.

За словами Тодоренко, вона одразу почала писати повідомлення співакові із проханнями розповісти про смерть екс-коханого, проте Сєрга на повідомлення не відповідає. Зокрема, Регіна запитала, де поховають її знайомого та чому співак не написав їй особисто.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скрін, Instagram Тодоренко
Скрін, Instagram Тодоренко

"Навіть попри те, що деякі мої товариші публічно принижують або ж хайпують на моєму імені, я все одно буду допомагати. Зверніть увагу, як людина читає мої повідомлення, але не відповідає, а лише продовжує хайпуватися публічно", - впевнена телеведуча.

Коля Серга раніше повідомив, що екс-бойфренда Тодоренко, Аліка, російські окупанти в Бучі застрелили в потилицю. Тіло знайшли лише після "зачистки" міста.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко порушила мовчання після загибелі екскоханого в Бучі: "Скільки їх впало в цю безодню".

Раніше повідомлялося, що Віталія Кличка просять перейменувати низку станцій київського метро

Також, бронежилети передали, тепер потрібен пікап: Іван Лісовий розповів про допомогу ЗСУ