Популярна українська співачка, колишня представниця України на "Євробаченні", відома, як "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася емоційним постом у соціальній мережі.

Відповідну публікацію Злата Огнєвіч продемонструвала в свеом акаунті в Instagram.

"Я— Українка! І в цьому моя суперсила І ще— це суперсила мільйонів людей, мільйонів українців за походженням, покликом душі і життєвим кредо. У Вашингтоні відбувся благодійний вечір в українському будинку, під час якого ми збирали кошти на допомогу Україні! Освідчений, думаючий, сучасний світ підтримує нашу країну, співчуває і бажає скорішої перемоги й миру Цей благодійний концерт організувала @allafoxman @amazing_fox_ent разом з представниками посольства України в Вашингтоні. Дякую за небайдужість, запрошення і допомогу. Я готова робити усе залежне від мене, щоб Україна була почута!",- підписала публікацію українська артистка.

Крім цього, Злата Огнєвіч вирішила не приховувати своїх емоцій і публічно заявила, що вона, як і більшість українців, радіє кожному знищеному окупанту.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Злата Огнєвіч, скріншот
Злата Огнєвіч, скріншот

"російські потвори, я радію кожній новині про ваше знищення і мрію, щоб кожен мародер, ґвалтівник, вбивця, разом зі своєю родиною, близькими й рідними— поніс справедливе покарання за свої злочини. Історія знає багато таких прикладів, тому— готуйтесь. Рукописи не горять. Пишаюсь незламним українським народом. Кожен із нас— Герой на своєму фронті. Сил тобі, мій мужній народе! Україна ПЕРЕМОЖЕ", - продовжила Злата Огнєвіч.