Популярная украинская певица, бывшая представительница Украины на «Евровидении», известная, как «Холостячка» Злата Огневич поделилась эмоциональным постом в социальной сети.

Соответствующую публикацию Злата Огневич продемонстрировала в свеом аккаунте в Instagram.

«Я— Українка! І в цьому моя суперсила І ще— це суперсила мільйонів людей, мільйонів українців за походженням, покликом душі і життєвим кредо. У Вашингтоні відбувся благодійний вечір в українському будинку, під час якого ми збирали кошти на допомогу Україні! Освідчений, думаючий, сучасний світ підтримує нашу країну, співчуває і бажає скорішої перемоги й миру Цей благодійний концерт організувала @allafoxman @amazing_fox_ent разом з представниками посольства України в Вашингтоні. Дякую за небайдужість, запрошення і допомогу. Я готова робити усе залежне від мене, щоб Україна була почута!», - подписала публикацию украинская артистка.

Кроме этого, Злата Огневич решила не скрывать своих эмоций и публично заявила, что она, как и большинство украинцев, радуется каждому уничтоженному оккупанту.

Популярные статьи сейчас
"Будет не страшно...": астролог определил, чего ждать украинцам к середине 2024 года  В ТЦК нужно и женщинам: кому из украинок грозит мобилизация после 18 мая Украинцам пообещали сделать жизнь немного проще: больше 10 тыс грн на человека Будут мобилизованы в ВСУ: Рада приняла важное решение
Показать еще

Злата Огневич, скриншот
Злата Огневич, скриншот

«російські потвори, я радію кожній новині про ваше знищення і мрію, щоб кожен мародер, ґвалтівник, вбивця, разом зі своєю родиною, близькими й рідними— поніс справедливе покарання за свої злочини. Історія знає багато таких прикладів, тому— готуйтесь. Рукописи не горять. Пишаюсь незламним українським народом. Кожен із нас— Герой на своєму фронті. Сил тобі, мій мужній народе! Україна ПЕРЕМОЖЕ», - продолжила Злата Огневич.