Відома українська співачка Злата Огнєвіч після повномасштабного вторгнення на територію України відвідує різні міста світу з концертами аби зібрати кошти на підтримку українців на ЗСУ. Під час свого візиту у Вашингтон зірка вирішила розповісти про апартаменти в яких зупинилася.

Про це знаменита співачка розповіла на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram, у розділі stories.

Злата Огнєвіч розповіла своїм фанатам, що спочатку хотіла провести рум-тур у своїх апартаментах, однак згодом передумала, адже вони знаходяться в українському посольстві в Вашингтоні.

Злата Огнєвіч, скріншот
Злата Огнєвіч, скріншот

"Фактично це такий секретний об'єкт. Але повірте, тут дуже гарно, неймовірно гарно, дуже затишно. Все у такому американському старовинному стилі. Дуже багато якихось маленьких кімнаток. Кімната для праски, для рушників, для пральної машинки. В цих апартаментах дуже багато різних кімнат", - зізналася Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Скріншот stories Злати Огнєвіч
Скріншот stories Злати Огнєвіч

Огнєвіч зізналася, що над цією будівлею часто літають літаки, до чого вона не могла звикнути, і що дуже лякало зірку після пережитого під час війни в Україні.

"Над дахом постійно літають літаки, це просто жесть, як страшно! Асоціації не найкращі", - зазначила вона.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва прогнулася перед Позитивом на підлозі, поки Дантес залишився ні з чим: "Подобається приїжджати до тебе"

Раніше Знай писав, Андрій Данилко зажадав від світу терміново зупинити путіна: "За всяку ціну, негайно!"

Також Знай повідомляв, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" не встояла перед Каменських, Поляковою і Дорофєєвою: "все буде"