Вікторія Ткач, дружина відомого українського коміка, зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача показала, як її дочка переживає стрес від війни. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram. Там за зірковою мамою стежать 288 тисяч людей.

Ще раніше Вікторія вивезла крихту Ліззі з – під обстрілів у Києві - через Вінницю та захід України до Болгарії. Там дівчинка трохи прийшла в себе і заспокоїлася.

Однак біль пережитого жаху ще надовго залишиться з українськими дітьми.

"Ніколи вам не пробачу ... її сльози ... її біль... і її повне розуміння війни..!!! Ніколи не прощу!!!» ,- підписала сумний ролик мама дівчинки. Судячи з усього, мама і дочка прийшли на мітинг на підтримку України – на щоці дівчинки намальовано сердечко в національних кольорах, а на плечах – український прапор.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На тлі чутна пісня "Пліне кача", яка стала поминальною після подій Революції Гідності в 2014 році.

Скрін, Instagram Віка Ткач
Скрін, Instagram Віка Ткач

"Ніхто, і ніколи цього не пробачить! Коли діти лягать спати одягнені, коли лякаються кожного шереху», «Дітки повзрослішали за цю війну. I все добре розуміють. Нехай Бог зберігати шкірну дитину України!!!", "Лізі, дитино, ми переможемо і ти з мамою повернешся додому», - пишуть у коментарях українці.