Популярний український актор і комік, голова "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий не тільки успішний шоумен, а й щасливий батько. Чоловік може похвалитися двома талановитими дочками - Серафимою і Варварою.

Сам Євген має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона людей. За його старшою дочкою, яка пробує себе в якості співачки, спостерігають понад 45 тисяч шанувальників.

Цього разу дівчина опублікувала відео, в якому виконує пісню «Свічка пам'яті» Оксани Білозір на музику Мирослава Скорика.

Пісня про жертв Голодомору раптово отримала нове звучання в реаліях війни Росії проти України.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"...Вогником свіча повівала.

Мати дитинча сповивала,

Пісні гомоніла

Про гірку біду, недолю голу,

Про чужу орду криваво-чолу,

Бодай скам'яніла!",- співається в пісні.

"До мурашок...», "До сліз! Варя, ти молодець", "Молодчинка, дуже красиво", " Варя це неперевішено! До сліз", "Не знаю де шукати правди?", "Так проникливо, до мурашок", - пишуть в коментарях захоплені українці.

"Боже, як красиво!!! Просто офігенно!!!! Красуня і розумниця, до глибини душі", "Великокаліберні мурашки«, "Гарне виконання. Шкода що при таких обставинах", - додають інші коментатори.

Нагадаємо, раніше Євген Кошовий перетворився на доктора Дулітла і "поспілкувався" з чотирилапим: "Переконання поглядом".

Як повідомляє портал «Знай.uа» Євген Кошовий в річницю весілля подарував дружині головоломку, ніяких квітів: "Моя бестія..."

Також, Євген Кошовий з кварталу показав подорослішала дочка: "Просто модель".