Відомий український спортсмен, народний депутат від Партії "Слуга народу" Жан Беленюк розмістив на своїй сторінці в Instagram відео, яке доводить, що справжні нацисти – зовсім не українці. У цій соцмережі за його життям і діяльністю спостерігають 137 тисяч осіб.

Він показав епізод з церемонії нагородження на юніорському чемпіонаті Європи з картингу, під час якої російський спортсмен показав нацистське вітання.

"Нічого незвичайного, просто російський гонщик Артем Северюхін продемонстрував нацистське вітання під час церемонії нагородження на юніорському чемпіонаті Європи з картингу. Забув тільки букву " z " наліпити на грудях! Ось що буває, коли міжнародні спортивні федерації повністю не банять спортсменів з рашки! А дають їм формальну можливість обходити санкції, використовуючи для виступів інший прапор!» ,- зазначив розсерджений Беленюк.

Додамо, що поведінка Северюхіна викликала обурення світової громадськості. Спочатку його мати намагалася виправдати сина, стверджуючи, що таким чином він «послав сердечка своїй команді».

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізніше з'явилося відео з вибаченнями самого заплаканого Северюхіна.

Нагадавши, Україна отримала потужну зброю від Великобританії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ксенія Мішина повідомила, коли Україна переможе у війні з Росією.

Крім того, "Ескалація з боку рф": Жан Беленюк поділився непростими буднями народного депутата.