У соціальній мережі повідомили, що син легендарного футболіста Девіда Бекхема Бруклін одружився на Ніколі Пальтц. Батько дівчини-мільярдер сказав гостям, щоб вони зробили пожертви Україні замість подарунків.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"Бруклін Бекхем @brooklynpeltzbeckham та спадкоємиця американського мільярдера Нікола Пельтц @nicolaannepeltz одружилися Церемонія одруження відбулася в Майамі, в особняку батька нареченої. На весілля було запрошено більше 500 гостей. Замість подарунків батько Ніколи – Нельсон – попросив зробити пожертвування на підтримку України, про що оголосив у своїй весільній промові", - підписаний пост в соціальній мережі.

Українська аудиторія, яка щодня мріє про завершення цієї жахливої війни, з нетерпінням чекає хороших новин. Дуже приємно і важливо, що такі серйозні і досить могутні люди підтримують Україну в такі важкі дні.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Девід і Бруклін Бекхем
Девід і Бруклін Бекхем

"Дякуємо! Це самий найкращий подарунок, яким молодята будуть пишатися усе життя. Любові та радощів життя, творчості, та здоров'я, миру і злагоди", "Дай Боже їм здоров'я і удачі завжди і в усьому", "Вітаю молодят. І дякую за підтримку України", "Щиро дякуємо Вам.Живіть у світ та злагодіі щасливо і довго разом", - відставляють коментарі українські користувачі.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, українцям розповіли про дефіцит продуктів під час війни.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що може замінити Путіна в Росії.

Також портал "Знай" писав, що Надю Дорофєєву помітили з біженцями в Польщі.