Відома співачка, улюблениця мільйонів українців Надя Дорофєєва, яка нежодавно вразила всіх розлученням із чоловіком Володимиром Дантесом, поділилася новим повідомленням у соцмережі.

На її сторінку в Instagram підписані понад п’ять мільйонів читачів. Цього разу вона розповіла, як зустрілася з українськими біженцями в Польщі, щоб підтримати їхній бойовий дух.

Серед тих, з ким зустрілася Дорофеєва, багато дітей. Одного з малюків співачка змогла потримати на руках.

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

«Війна змусила багатьох дорослих та маленьких українців залишити рідну країну. Сьогодні ми завітали до наших біженців у Варшаві. Була вражена тим, як тепло тут приймають: годують, надають одяг, іграшки…Але, звісно, це ніколи не замінить дім! Коли до мене підійшла одна дитина і подарувала шоколадку, а інша – іграшкового ведмедика, я ще раз усвідомила, що українці непереможні, поки так підтримують один одного! Найсміливіші та найнезламніші українці, я вас люблю! І як хочеться, щоб ми всі скоріше повернулися додому!», - написала Дорофеєва.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Боже, це дуже мило», «Які милі фото», «Надя, такі хороші та добрі фото, такі дітки добрі! Ми скоро переможемо і всі повернемося!», - пишуть у коментарях її прихильники.

Нагадаємо, "Боротися на своєму фронті": Надя Дорофєєва поділилася своєю "місією" заради перемоги України.

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Ткач поділилася болем тисяч українських дітей, донька в сльозах: "Ніколи не прощу!"

Знай.ua писав, В'ячеслав Узєлков пожертвував медалями заради бійців ЗСУ: "Не замислюючись віддав"