Очільник Міністерства закордонних справ України, Дмитро Кулеба, привітав донечку з Днем народження і поскаржився, що не бачився з нею вже півтора місяця.

Він опублікував відповідне повідомлення на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям і дипломатичною діяльністю спостерігають майже 86 тисяч осіб.

Він розповів, що перед війною встиг сходити із донькою до кінотеатру. Однак після того, як почалася війна, Кулеба не бачив свою дитину вже майже півтора місяця.

Скрін, Instagram Кулеба
Скрін, Instagram Кулеба

«Незадовго до війни ми з @kuleba.lioubov встигли сходити в кіно. Ми вже не бачилися півтора місяці. Тому в день народження моєї Любові я бажаю їй і самому собі, щоб у її новий рік ми якомога більше часу були разом. І вам та вашим дітям я бажаю того ж. А Люба - це З Днем народження і будь щасливою! Все інше буде», - побажав він своїй крихітці.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Такі схожі, із Днем народження донечки!», «Вітання донечці!!! Нехай у Вас все буде гаразд! Дякуємо за боротьбу на дипломатичному фронті!», «Вітання маленькій дівчинці, нехай все в неї буде чудово під мирним небом», - приєдналися до привітань українці.

Фото: Дмитро Кулеба
Фото: Дмитро Кулеба

«Вітаю! Ми з донькою теж 23.02 ходили в кіно, а вже 24-го життя змінилось», - скаржаться у коментарях.

Раніше Знай писав, хочуть зірвати постачання зброї Україні: глава МЗС Дмитро Кулеба розкрив план російської федерації.

Також ми писали, наступ на Донбас вже почався, але сил противника не вистачає — Арестович.

Нагадаємо, "Геноцид потрібно зупинити!": Віталій Кличко зустрівся з канцлером Австрії Карлом Нехаммером у Києві