Всім добре відома дружина українського шоумена, актора і гумориста, учасника різноманітних українських проектів Юрія Ткача Вікторія поділилася постом у соцмережі. Вона повідомила, що сьогодні, 14 квітня, у її мами день народження.

Відповідну публікацію Вікторія Ткач оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

"Сьогодні у моєї матусі день рождения...@taranenko_larisa ))) Моя кохана, моя рідна ... я люблю тебе !!! Я пишаюся тобою !!! Я знаю, як сильно ти душею переживаєш за весь наш народ і за всю нашу країну... Мамочка і я точно знаю , яке бажання ти загадаєш сьогодні .. Мамуля, воно обов'язково збудеться!!! І зовсім скоро буде перемога і мир на нашій землі !!! Ми тебе дуже любимо..!))) P. S. @logytenko Настю ... Ти мій дружочок Золотий ..!Спасибі тобі", - підписала відеоролик дружина відомого гумориста.

Численні українці, які стежать за постами Вікторії, активно коментують кожен з них. Фолловери дружини популярного актора не пройшли повз і написали чимало відгуків під постом Вікторії.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Вікторія та Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Вікторія та Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

"Привітаємо Ларису Вікторівну з Днем Народження, здоров'я, щастя і мирного неба. Ваша мама у мого сина Ткача Максима друга мама в театральному гуртожитку", "Вітаємо", "вітаю вашу маму з Днем народження!У мене теж сьогодні свято.бажаю вашій мамі здоров'я і мирного неба", "Всього найкращого та мирного неба над головою!", - залишають коментарі українці.

Коментарі на пост Вікторії Ткач в Instagram
Коментарі на пост Вікторії Ткач в Instagram

Коментарі на пост Вікторії Ткач в Instagram
Коментарі на пост Вікторії Ткач в Instagram

Нагадавши, у мережі повідомили, що окупанти використовували невідому хімічну речовину в Маріуполі.