Ектор Хіменес-Браво поділився діалогом, який стався між ним і українським воїном. Свою розповідь він розмістив на сторінці в Instagram. У цій соцмережі за його життям і діяльністю спостерігають мільйон людей.

За словами Ектора, він поспілкувався з військовослужбовцем, який захищає Маріуполь.

"Цінності-невідомі російським окупантам. Нещодавно я виставив сторіс і відзначив одного з бійців. Через кілька днів, він помітив і знайшов час відповісти", - розповідає кулінар.

Він додав, що військовий попросив продовжувати інформувати світ про блокаду Маріуполя і про долю його жителів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Воїн: зараз все що може допомога - це інформаційна допомога, але ви і так вже все робите, спасибі ... ми з друзям хотіли б спробувати ваші фірмові стейки після того, як все закінчиться.

Я: навіть не обговорюється ... потрібно говорити про деблокад?

Воїн: так, важливо говорити про деблокад.

Я: я не військовий, скільки ви зможете протриматися?

Воїн: Важко відповісти, ще тримаємося, противник несе величезні втрати і з кожним днем все менше хоче воювати з нами, але питання про розблокування варто не для того, щоб врятувати нас (військових), а деблокада потрібна, ЩОБ ВРЯТУВАТИ МИРНИХ ЖИТЕЛІВ, жінок і дітей, у місті вже 40 днів немає світла, газу і води, 90% споруд спалені, люди живуть у підвалах, виживають хто як може... Ми й самі харчуємося мівіною і снікерсами... Ми триматися зможемо довго, а ось люди без їжі з водою сумніваюся, що довго протриматися, з урахуванням тих фактів зґвалтувань і вбивств з боку російських військових, у них дуже мало часу», - поділився Ектор.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

Він додав, що його вразило Останнє повідомлення. Військовий, який знаходиться в оточенні 10 тисяч орків, переживає в першу чергу за мирних жителів.

"Цінності, які присутні в хлопцях, що захищають Маріуполь ... - вони невідомі росіянам, які ґвалтували, мародерили, вбивали мирних жителів. Ці хлопці герої. Про них буде зніматися кіно", - упевнений Браво.

Нагадаємо, раніше пішак Путіна Пєсков визнав величезні втрати Росії на війні проти України.

Як повідомляв портал " Знай.ua", українські захисники в черговий раз показали наскільки величезна прірва між ними і російською армією.

Також " Знай.ua " писав, що зірка " МастерШеф "Ектор Хіменес-Браво показав руйнування біля будинку, де він жив 7 років:"тільки зміг приїхати".