Відомі українські актриси у такий важкий час намагаються розрадити українців та підійняти їм бойовий дух. Саме тому вони вирішили продемонструвати всю красу та велич етновбрання.

Кадрами з зірками серіалів телеканалу "Україна" поділилися на сторінці телеканалу в Instagram.

Українська культура надзвичайно багата та різнобарвна. Особливо це показує традиційний український одяг. Головною його ознакою були вишиті елементи, хустки та масивне намисто.

Наталка Динесенко, скрін instagram
Наталка Динесенко, скрін instagram

Акторка Наталка Денисенко на собі продемонструвала красу вишитого костюма. Зірка одягла сорочку з вишитими маками, віночок з квітами та масивне намисто. ЇЇ колега Ірина Гришак обрала кардинально інший образ без вишитих елементів, однак з намистом. На голові акторки красувалася хустка з квітковим принтом.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ірина Гришак, скрін instagram
Ірина Гришак, скрін instagram

Акторка Дар‘я Легейда теж вирішила підтримати флешмоб етновбрання. Вона обрала менш масивне намисто, ніж її колеги, однак подбала про головний убір. Вона пов'язала на голову хустку у чорно-червоних відтінках.

Дар‘я Легейда, скрін instagram
Дар‘я Легейда, скрін instagram

"Дуже красиві Україночки 🇺🇦🌺🌺🌺Які ж красиві українські дівчата 💛💙", "Україночки наші, найгарніші у світі💛💙", "Які у нас в Україні красуні, яке вбрання українське дуже красиве. Слава Україні Героям Слава ❤️", "Красуні наші👏", "Чудові )))", "Які ж тільки гарні наші дівчата😍😍😍", "Дуже, дуже❤️❤️❤️❤️", - такі компліменти залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Наталка Денисенко в Карпатській глибинці показала, в чому черпає силу: "Сильною, як ЗСУ і Маріупольці"

Раніше Знай писав, "називає колишніх колег з рф тварюками": Наталія Денисенко в сльозах розповіла про Чернігів

Також Знай повідомляв, колега Ксенії Мішиної з "Кріпосної" Наталія Денисенко запустила безкоштовні уроки української мови