Український співак Олександр Кривошапко розповів про колег-зрадників та чому його колишня дружина хореографиня Тетяна Денисова мовчить про війну в Україні, яку розв'язала росія.

Про це Олександр Кривошапко розповів у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".

Олександр Кривошапко дав відверте інтерв'ю де розповів, що після звірств в Бучі, він боїться навіть подумати про те, що відбувається на території Маріуполя. За його словами "просто небезпечно для нервової системи просто розуміти, що там відбувалося насправді".

Олександр Кривошапко, скрін instagram
Олександр Кривошапко, скрін instagram

Не оминув Кривошапко і теми про свою колишню дружину хореографиню Тетяну Денисову, яка ніяк не висловилася про війну росії проти України. Денисова вирішила ніяк не обговорювати те, що російська федерація робить на території України.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я розумію, чому вона мовчить. Ми з Танею тривалий час не спілкувалися. Так сталося, що поспілкувалися за кілька місяців до війни. Я розумію, чому це відбувається... Слухайте, вона жінка, я чоловік. Не хочу навіть..." – сказав Олександр Кривошапко.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов згадав пророчі слова білоруського політика 25-річної давності: "Перетвориться на ядерний плацдарм"

Раніше Знай повідомляв, кулінар "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився секретами приготування сирної паски: підготовка до свята повним ходом

Також Знай писав, Тоня Матвієнко після чуток про розставання з Мірзояном показала, як на самоті відзначає День народження: "Бажаю тільки одного"