Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як скромно відзначає День народження після чуток про розставання з Арсеном Мірзояном. Ролик знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Нещодавно в мережі з'явилися чутки, що ще одна зіркова пара Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко розлучилися. Втім, це виявилося неправдою. Інформацію спростувала сама Тоня Матвієнко, відповівши, що ніхто "не дочекається" їх розставання.

Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube
Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube

Так, 12 квітня Тоня Матвієнко відзначає День Народження і на честь свята поділилася з шанувальниками коротеньким роликом. На відео співачка задуває свічку на святковому торті, загадує бажання і відкушує шматочок ласощів. У кадрі при цьому немає її чоловіка Арсена Мірзояна, втім, можливо саме він і зняв ролик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Співачка зізналася, що у свій День народження побажала тільки одного - перемоги і миру в Україні.

"Бажаю тільки одного: закінчення війни і перемоги! З Днем народження мене", - підписала відео Тоня Матвієнко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дорофєєва і Горова відвідали центр для біженців у Варшаві: те, як ставляться поляки до українців вдалося побачити своїми очима.

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Холостяка" Максим Чмерковський розкрив американцям правду про війну в Україні: "Бореться за всіх нас".