У мережі дедалі частіше стали викладати "мапи пробіжок", які зроблені на підтримку України. Так у вигляді першого рядку "Гімну січових стрільців" набігав громадянин з Білорусі.

Також він створив на мапі Мінську маршрут у вигляді тризуба та у вигляді корабля, який прямує за визначеним маршрутом. Про це повідомили у телеграм-каналі Алгоритм. Білорус створює на мапі Мінську ось такі красиві маршрути у знак солідарності з Україною. Цікаво, що Мірзоян любив бігати до війни та показував результати.

Мапа пробіжки. Фото: Telegram
Мапа пробіжки. Фото: Telegram

Відстань яку пробіг білорус - складає 21,51 км, та ппдолав він цей час за 2,5 години.

Бігун підписує свої маршрути та викладає в мережу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мапа пробіжки. Фото: Telegram
Мапа пробіжки. Фото: Telegram

Ця картина трохи менша, ніж перша, та тривала 13,5 км.

Чарівно вийшло "набігати" і Герб України.

Мапа пробіжки. Фото: Telegram
Мапа пробіжки. Фото: Telegram

Герб вийшов 11,6 кілометровим, але вигляд мав чудовий.

Це не перший випадок подібного трекінгу. Американський атлет Ленні Моган з Сан-Франциско, наприклад, пробіг маршрутом у формі соняшника, вийшла досить непогана картина - копія картини Пікассо у додатку Strava – соняшник. Соняшник був символом миру в Україні. Для свого твору він пробіг майже 90 миль (145 км), щоб "намалювати" соняшник. На малювання-біг Ленні витратив понад 20 годин.

Мапа пробіжки. Фото: Telegram
Мапа пробіжки. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше опитування показало, що українці мають доволі високий рівень життєстійкості під час війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", воїн-музикант з Карпат розповів про настрої ЗСУ, і що змінилося з 2014 року.

Також "Знай.ua" писав, що хлопці з KALUSH ORCHESTRA активно готуються до пісенного конкурсу, а букмекери обіцяють перемогу.