Відомий український гуморист Ігор Ласточкін записав кумедне відео про те, що чекає росіян у не такому далекому майбутньому через велику кількість санкцій.

Ігор Дасточкін, фото Instagram
Ігор Ласточкін, фото Instagram

Цим відео український гуморист поділився на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Ігор Ласточкін записав відео про те, як у 2023 році росіяни вже залишаться без нових фільмів та серіалів через санкції. Тому він показав, як можуть поводитися у такій ситуації жителі росії.

Ігор Ласточкін, скріншот
Ігор Ласточкін, скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ти ж чув що до нас нові фільми не завозять. Я старі всі подивився, і хочеться чогось нового. Я вирішив довбонути себе каменем по голові, щоб вечір прем'єр сьогодні влаштувати. Можеш мені нормально так прикластися, по тім'ячку просто, щоб я забув всі фільми", - зазначив персонаж Ласточкіна.

У мініатюрі друг персонажа Ласточкіна попередив його, що так він може забути "про велич росії", і навіть про путіна. На що він заперечив, щоб таке забути потрібно тільки з танку в голову вистрілити.

Ігор Ласточкін, скріншот
Ігор Ласточкін, скріншот

Друг все ж вдарив його каменем по голові, а після такої "процедури" він викрикнув: "мій найкращий друг - президент путін".

Нагадаємо, Володимир Дантес, Ігор Ласточкін та Олексій Дурнєв звернулися до своїх російських колег: "Вам випав шанс змінити своє життя"

Також Знай писав, зірку серіалів "Свати" і "Папік" вигнали: Тетяна Лазарєва втекла від Маслякова до "Ліги сміху"

Раніше Знай повідомляв, легенда "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова влаштувала бугі-вугі в одній білизні: "Можна дивитися вічно"