Ілона Гвоздьова підкорила українців своїми танцями. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Український хореограф і переможниця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова. Після перемоги з Ігорем Ласточкіним на шоу" Танці з зірками " Ілона Гвоздьова стала все частіше з'являтися на українському телебаченні і заряджати шанувальників позитивом в соціальних мережах.

Ілона Гвоздьова, скріншот з відео
Ілона Гвоздьова, скріншот з відео

На її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram 351 тисяча фоловерів, а в Тікток - 68,9 тисячі фоловерів.

Ілона Гвоздьова, фото з Instagram
Ілона Гвоздьова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

22 січня дівчина опублікувала на сторінці в Тікток відеозапис запального танцю в нижній білизні. Для акомпанементу своїм ритмічним рухам вона вибрала пісню співачки Doja Cat під назвою Woman. За коментарями, танці Гвоздьової оцінили фоловери.

"Неймовірно розкішна"; "Прекрасна жінка"; "Молодець"; " Ілонка готова в армію????"; "На це можна дивитися вічно ! Неймовірно красиво!!!"; "А можна танець для чоловіка зі стільцем?",- пишуть вони.

Нагадаємо, Melovin перетворився на" бабусину легенду " завдяки Сергію Притулі: "Тіна Кароль кусає лікті"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Костянтина Войтенко накинулася на Машу Єфросиніну на "Танці з зірками": "Увірвалися в нашу спальню"

Знай.ІА писав, зірка 90-х El Кравчук влаштував одиночний пікет посеред Києва: "Був, є, буду...". Можна помітити, що виконавець додав три знімки, на яких постав у ролі одиночного демонстранта з табличками.