Юрій Векликий випустив пародію на брифінг МЗС рф з Захаровою та її заявою про національну страву - борщ.

Комік зняв відео в перуці та синьому платтячку. Гумореску він розмістив на своїй сторінці в Instgaram.

"Бачить бог, я хотіла, я намагалася сказати всю правду про цю шалену війну. Я всю ніч не спала, писала доповідь на 86 сторінок, але перед тим як вийти в ефір вирішила показати цю доповідь своєму курівництву. Керівництво все уважно вивчило та всі мої рукописи засунули мені в ж*пу", - почав Юрій доповідь Захарової.

Валерій Жидков. Фото: Instagram
Валерій Жидков. Фото: Instagram

"А тепер з того, що не увійшло: українські нацисти знищують небажану літературу. З року в рік спалювали всі види книг. Історичну літературу, етно-культурну, релігійну, і навіть книжки з кулінарії. Чому? Тому що неможна було ділитися борщем. Він мав належати тільки комусь одному. Ну ладно Крим український, питань нема, але борщ - це ні у які рамки вже не лізе", - розійшлася Захарова-Великий.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"І борщ свій вони не наливають, а насипають, імовірно так, як зараз насипають своїм доблєсним солдатам. Вони вже понад місяць сидять там в окопах, захищаючи батьківщину, та з голодухи жруть пайки 15-го року. І найбільш противно, що їхній цей буряк, цей свекло-імітатор, вони його довго виварюють, оскверняючи червоне знамено наших дідів..."

Потім Юрій почав розповідати про інші складники борщу, та зауважив, що українці люблять їсти борщ на наступний день, вважаючи, що на другий день він смачніший.

"Ось де ксенофобія, нацизм, екстремізм у всіх видах", - зазначила Захарова. Після цих слів Захарова вирішила хильнути і накотили стопочку, заявляючи, що на тверезу голову таку нісенітницю говорити неможливо.

Валерій Жидков. Фото: Instagram
Валерій Жидков. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше 12 квітня СБУ затримала Віктора Медведчука, який втік з початку повномасштабної війни, яку розв'язала росія з-під домашнього арешту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у ЗСУ помітили Одеського Кобзаря, який виступає перед "братами" до сліз.

Також "Знай.ua" писав, що Україна може заробити на знищеній російській техніці.