Зірки українського шоу-бізнесу влаштували виступ для українців перед благодійним матчем Динамо та Легії. Один момент з цього матчу показала співачка Надя Дорофеєва на своїй сторінці у Instagram, де за нею спостерігають 5,2 мільйона підписників.

Від початку війни українські футбольні клуби «Динамо» та «Шахтар» влаштували благодійний тур країнами Європи. Всі зібрані кошти команди вирішили зібрати кошти на допомогу українцям.

Матч між підопічними Мірчі Луческу і варшавською Легією відбувся у столиці Польщі на стадіоні "Войська Польського".

Окрім футбольного матчу, глядачів чекала ще й концертна програма. На стадіоні виступили зірки українського шоу-бізнесу: Юлія Саніна, Тіна Кароль, Надя Дорофєєва та Катерина Павленко з Go_A. Популярні співачки України підтримали «Динамо», яке організувало серію ігор під гаслом Match for peace.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

У відповідь відвідувачі стадіону створили велетенський український прапор, чим до глибини душі вразили зірок і футболістів.

Всі виручені кошти від дійства надіслали на рахунок Міністерства соцполітики для фінансування гуманітарних проблем України.

Нагадаємо, "за геноцид і тортури": Дантес показав, на які медалі та ордени можуть розраховувати російські окупанти після злочинів в Україні

Раніше Знай писав, Надю Дорофєєву з малюком на руках помітили серед біженців у Польщі: "Була вражена…"

Також Знай повідомляв, Володимир Дантес посміявся над цілями росії до і після війни в Україні: "Приїхали, щоб вижити"