Відомий український виконавець Володимир Дантес показав, які медалі та нагороди заслуговують російські окупанти після того, що вони накоїли і продовжують творити в Україні. Фото він опублікував в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Днями раніше російські окупанти відступили і вийшли з Київської області. Коли на раніше окуповану територію зайшли ВСУ і репортери, то були шоковані побаченим. На вулицях, зокрема в Бучі, лежали тіла мирних жителів. Також людям зв'язували руки і стріляли в голову. Практикувалися окупантами і масові поховання. Весь світ побачив злочини ЗС рф, але в Кремлі як і раніше все заперечують і звинувачують ЗСУ.

Скрін instagram
Скрін instagram

Так, на тлі цих подій Володимир Дантес вирішив показати, якими медалями тепер варто удостоїти російських окупантів. Перша медаль "За геноцид українського народу" зі стрічкою в кольорах прапора Росії і друга медаль "За тортури" з георгіївською стрічкою.

"Нові нагороди для окупанта", - підписана публікація артиста.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай писав, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" показав жахи Бучі та Ірпеня, чого російською ТБ не побачити: "Бігли з міста". Телеведучий показав той жах, який разом з собою принесли російські військові.

Також ми писали, Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "Квіти не на вашу могилу".

Нагадаємо, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.