Український телеведучий, який є обличчям програми "Неймовірна правда про зірок і шоу "Холостяк", Григорій Решетнік, порадів через затримання Службою безпеки України втікача з-під домашнього арешту, проросійського політика і кума путіна Віктора Медведчука.

Ролик він розмістив на своїй сторінці у Instagram, де за ним спостерігають 544 тисяч підписників.

З цього приводу він поділився відеороликом зі зйомок телешоу «Україна має талант», на якому він весело танцює, вимахуючи руками і ногами.

«СБУ МАЄ ТАЛАНТ! ЗСУ МАЄ ТАЛАНТ! ПРЕЗИДЕНТ МАЄ ТАЛАНТ!», - підписав відеоролик Решетнік.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Красунчик, супер, талантіще», «І Гриша в нас має талант!», «Гріша, може Вам на "Танці з зірками" піти? Класно рухаєтесь. Наші СБУ, ЗСУ та Президент точно найкращі!!! Люблю їх. І Ваші танці», «Гриша запальничка», - жартують над побаченим коментатори на сторінці телеведучого.

«Гріша радіє затриманню Медведчука», - «Вся Україна радіє», - додають у коментарях до ролика.

«Найкраща реакція на арешт Медведчука», - сміються українці.

Знайшлись і ті, хто вирішив запропонувати нову кандидатуру на роль головної героїні в третьому сезоні шоу "Холостячка".

"Оксану Марченко в Холостячку!", - підказують читачі сторінки.

Нагадаємо, раніше ведучий "Холостяка" Григорій Решетник вмовив дружину на ще одного сина: "Зватимуть…"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Григорій Решетник знайшов "заміну" Алексу Топольському в "Холостяк-12": вся Україна не буде проти.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник зізнався в сильних почуттях, зрозуміє кожен українець: "Рвати на шмаття".