Дружина українського телеведучого, який є обличчям програми "Неймовірна правда про зірок і шоу "Холостяк", Григорія Решетника, Крістіна, потішила чоловіка, погодившись назвати ще одного сина Борисом.

Принаймі, такою новиною поділився сам телеведучий і шоумен із шанувальниками в соціальній мережі Instagram, де на нього підписані 544 тисячі осіб.

«Ура! Домовився з дружиною! Ще одного сина зватимуть Борис», - написав жартівник.

Скрін, Instagram Решетник
Скрін, Instagram Решетник

Судячи з усього, так Решетник вирішив показати вдячність британському прем’єр-міністру Борису Джонсону, який виявився справжнім другом України у важкі часи.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«О, Григорій, бачу, після ПЕРЕМОГИ роботи у вас - непочатий край...», «Куме, все робиш для того, аби руками не працювати», «А папа у нього буде Джонсон?!», «А доньку – Джевеліна», «Хлопчики у вас вже є, треба працювати над донечками, вони до миру», - жартують у відповідь прихильники Решетника в коментарях до його повідомлення.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

«Помнится, Вы говорили Байрактар», «А Байден будет?», «Христина, тримайтеся!!!! чим більше допомоги, тим більше вам бути в декреті!!! Я не знаю, що буде, як путін здохне», «А як же тоді з попередніми іменами? Байрактар, Джевеліна - сучасно...», - не вгавають жартівники, яким сподобалася ідея телеведучого.

Нагадаємо, раніше поки Ані Лорак мовчить в ганчірочку, її колишній чоловік Мурат Налчаджіоглу відреагував на звірства окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Григорій Решетник знайшов "заміну" Алексу Топольському в "Холостяк-12": вся Україна не буде проти.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник зізнався в сильних почуттях, зрозуміє кожен українець: "Рвати на шмаття".