Відомий ведучий найромантичнішого шоу "Холостяк" Григорій Решетник звернувся до українців зі словами підтримки та заспокоєння.

Він зазначив, що всі українці зараз відчувають приблизно одне й те ж саме – лють, ненависть, розпач. І всі жадають помститися за загиблих і постраждалих, за родичів, друзів і знайомих, за українські міста і села.

Скрін, Instagram Решетник
Скрін, Instagram Решетник

«Трагічні події сьогодення… Виснаженість, лють, емоції просто розривають… хочеться трощити цих виродків і рвати на шмаття… я впевнений, що так і буде. Ми обов‘язково переможемо! Ми будемо незалежні та щасливі! Бо Українці - це не статистична челядь… Це Найвеличніша та Найпрекрасніша Нація! Люблю Вас і молюся за наше світле та прекрасне майбутнє», - написав ведучий «Холостяка» і «Холостячки».

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Дякую. Я теж таке зараз відчуваю. Бережить себе і діточок. Все буде Україна. Ви прекрасна родина», «Тримаймося! Як би важко не було, треба "сіяти" ДОБРО! Добро переможе!!! Господь допоможе!!! Витримаємо, хоч і важко і боляче!», - впевнені українці в коментарях.

«Дуже шкода, що таку гірку ціну ми платимо за свободу та незалежність. Світла пам’ять», - додають інші коментатори.

Нагадаємо, раніше поки Ані Лорак мовчить в ганчірочку, її колишній чоловік Мурат Налчаджіоглу відреагував на звірства окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Григорій Решетник знайшов "заміну" Алексу Топольському в "Холостяк-12": вся Україна не буде проти.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, що пережив Дмитро Комаров у Бучі.