Популярна українська співачка, акторка та телеведуча Світлана Тарабарова стривожила своїх шанувальників фотографією з лікарняного ліжка. Фото вона розмістила на своїй сторінці у Instagram, де за нею спостерігають 579 тисяч підписників.

Судячи з підпису під знімком, у жінки стався нервовий зрив. Це і недивно під час війни, тим більше, що Тарабарова займається волонтерською діяльністю, не шкодуючи себе.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

«Певно звучить банально, але: Люди, бережіть себе! Де б ви не були, та що б не робили - пам'ятайте, що резерви організму хоч і великі, але ж не безкрайні. Або тіло знайде спосіб нагадати вам про те... І хоч довелося перенести кілька волонтерських виступів, ми обов'язково зустрінемося з усіма, хто чекав. Звісно, війна і всі ми зараз солдати і не час скиглити. Тож просто бережіть себе, знайдіть 5 хвилин сьогодні, аби почитати про "синдром вцілівшого" про важливість відновлення нервової системи та тіла, аби не втрачати потім 5 днів на лікування. Посилання на корисну інформацію залишу у сторіс», - пояснила вона.⠀

Скрін, Instagram Тарабарова
Скрін, Instagram Тарабарова

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також вона окремо подякувала лікарям Івано-Франківської обласної клінічної лікарні за надану допомогу.

«Ви диво! Зі мною вже все +- добре, криза минула, дякую за хвилювання, просто пильнуйте і шануйте себе зараз максимально», - додала Тарабарова.

Нагадаємо, втомлена мати двох дітей Світлана Тарабарова здивувала постарілим обличчям: "Шалено..."

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Тарабарова і Регіна Тодоренко повернули собі молодість, станцювавши канкан: "Real O" знову разом.

Знай.ua писав, Світлана Тарабарова поскаржилася на "батьківське вигорання", знайоме кожній мамі: "Прикута до дітей".