Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка, активна блогерка та молода мама Катерина Репяхова, поділилася перипетіями шляху, який їй довелося подолати, рятуючись від війни в Україні. Вона розмістила відповідний пост на своїй сторінці у Instagram, де за нею спостерігають 161 тисяча підписників.

Репяхова зізналася, що вивезла сина до Ізраїлю.

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

«Тільки зараз у мене перестало боліти, коли згадую наш шлях. У нас був рейс Ганновер - Стамбул - Тель Авів. В Ізраїль не можна заїхати без візи. Тому відповідно, перш ніж посадити пасажира на літак, перевіряється віза. У Стамбулі Pegasus Airlines, як я зрозуміла, ще не зустрічали біженців з України на посадці на літак. І відповідно чекали від нас класичну візу у паспорті», - розповіла Катерина.

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Жінка пояснила, що з 8 березня 2022 року Ізраїль змінив правила в’їзду для українців: треба мати документальний дозвіл від міністерства іноземних справ Ізраїлю на в’їзд. Проте авіакомпанія Pegasus Airlines не слідкує за оновленими правилами та подіями у світі, незважаючи на те, що здійснюють рейси до Тель-Авіву.

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

«Я пояснювала про війну, про Україну, про зміни в правилах в’їзду для українців, але вони не хотіли мене чути… І все б нічого, якби не їх відношення. Вони не хотіли допомагати, слухати, розбиратися. Вони просто нас відправляли, як непотріб. Я не очікувала такого від турків. Врешті, вони зрозуміли свою помилку, але вибачень я не почула. Ми годину стояли біля посадки, кричали, молили… І тоді я була, як ніколи, морально нестабільна, і ще все це… Але як є. Для чогось нам була дана ця ситуація», - впевнена дружина співака.

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

«Прикро. А чому не відмітили їх? Нехай би відреагували», «Я так і не зрозуміла, як Ви без візи в'їхали до Ізраїлю?», «Нажаль, але в Туреччині поняття біженця взагалі не хочуть приймати», - пишуть у коментарях українці.

Раніше Знай писав, Катя Репяхова вивезла сина за кордон, рятуючись від війни в Україні, і "застрягла" в Німеччині.

Також ми писали, дружина Володимира Остапчука схопилася за ногу злодія, який тікає з вкраденим: "Смілива така".

Нагадаємо, слів не підібрати: Марія Яремчук показала реакцію "не нацистських" росіян на бомбардування у Львові.