Стало відомо про те, що відомий голлівудський актор Шон Пенн планує повернутися в Україну знову, і збирається воювати проти російських окупантів.

Про це повідомляє Hollywood Authentic.

Американський актор Шон Пенн неодноразово висловлювався стосовно війни в Україні, і постійно підтримує нашу країну, яка знову зіткнулася з російською агресією.

Шон Пенн. Фото: скрін youtube
Шон Пенн. Фото: скрін youtube

На даний момент чоловік надає допомогу українським переселенцям, але, при цьому готовий приїхати в Україну, щоб зі Збройними силами України захищати країну від російських окупантів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шон Пенн в Україні, фото з Facebook
Шон Пенн в Україні, фото з Facebook

"Я маю намір повернутися в Україну. Але я не ідіот, я не впевнений,чи можу я щось запропонувати. Я не витрачаю час на повідомлення президенту або його співробітникам, поки вони в облозі. Я б, мабуть, відправив одне повідомлення через начальника штабу. "Ось те, що я хочу зробити, що, на мій погляд, було б цінним. Ви повинні відповісти мені: не приїжджайте, або приїжджайте і робіть те, що плануєте, або ж приїжджайте, але ось де ви можете бути корисніше", – сказав актор.

При цьому, далі чоловік зазначив, що не збирався їхати з України, але, у нього не було зброї в руках.

Шон Пенн в Україні, фото з Facebook
Шон Пенн в Україні, фото з Facebook

На початку лютого він прибув в Україну, щоб почати роботу над документальним фільмом. 24 лютого почалася війна, і через загрозу життю йому довелося виїхати.

Коли він планує знову приїхати у воюючу країну-поки що невідомо.

Нагадаємо, що війна триватиме протягом року в окремих областях: журналіст-розслідувач Христо Грозєв поділився новим прогнозом

Раніше повідомлялося, що Маша Єфросиніна обрізала всі контакти з росіянами після жахливого випадку

Також, Ігор Ласточкін показав майбутнє росіян без нових фільмів