У середу, 13 квітня свій день народження відзначає відома українська співачка MamaRika. Їй виповнилося 33 роки, і чоловік Сергій Середа зробив в цей день їй приємний сюрприз.

Новий пост був розміщений на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік викладає архівні кадри, а також висловлюється на різні теми.

Фото: instagram \\ mamarika_official
Фото: instagram \\ mamarika_official

Цього разу пост особливий, адже його дружина MamaRika святкує день народження. Їй виповнилося 33 роки. Зараз вони далеко один від одного, так як в країні йде війна, і Насті довелося виїхати з дитиною в більш безпечне місце.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Мені дуже сильно пощастило, що я тебе зустрів, з днем народження рідна!❤️ P. S. Ще трохи і ми з тобою зможемо побачиться ... обіцяю, приїду за тобою в такому ж костюмі як на фото 😘 😘 😘 " - йдеться в повідомленні під постом.

Фото:  instagram\\ mamarika_official
Фото: instagram\\ mamarika_official

Не так давно дівчина згадувала про те, як вони з сином намагалися втекти з передмістя Києва. Вони всією сім'єю живуть в Гостомелі, і саме туди в перший день попрямували російські війська.

"Ми були настільки близько до гарячої точки, що періодично прямо над нами пролітали ракети, як у фільмі жахів. У такому режимі дикого страху ми прожили два дні, і на третю ніч після чергового вибуху, зібравши речі за 15 хвилин, покинули свій будинок", – написала співачка.

Спочатку вони були в Одесі у родичів, а потім, через кілька днів і там ситуація почала загострюватися, і було прийнято рішення покинути на час країну. У черзі на молдавському кордоні вони з малюком пробули більше 20 годин.

Нагадаємо, що Григорію Решетнику підказали нову зірку для його шоу після затримання Медведчука

Раніше повідомлялося, що Потап не стримався, показуючи обстріл житлових будинків

Також, Євген Комаровський дав поради, як повернути дітей до звичайного життя