Бідолашний серіал "Свати" можуть заборонити не лише в Україні, але й в росії, через те, що власниками прав на серіал є українці, а саме президент України Володимир Зеленський.

З ініціативою виступив очільник Дагестану. Він вважає, що коштом купівлі прав на серіал росія фінансує "військову машину ворогів, порох, автомати та гармати, звернені до наших дітей".

Кадр серіалу "Свати". Фото: YouTube
Кадр серіалу "Свати". Фото: YouTube

Щоправда, невідомо, яким чином українці вбивають дітей у рф, імовірно глава Дагестану Сергій Меліков мав на увазі тих, що попередньо їх відправили зі зброєю в руках воювати на українській території. Як Україна загрожувала Дагестану зрозуміло хіба тим, хто знаходиться під дією або психотропних речовин, або просто переказують методички "богів смм путіна".

Заява голови Дагестану. Фото: Youtube
Заява голови Дагестану. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

В Горенці, де знімався серіал, будинок Валюхи та Степановича не витримав приходу "асвабадітєлєй", та похилився. У дворі — видно воронки від потрапляння ракет та бомб. Паркан і прилегла територія зрита кулями, понівечена.

У мережі показали як виглядав будинок до приходу рашистів - акуратний доглянутий будиночок з кольоровими стінами та зеленим дашком.

"Так виглядав будиночок до приходу руського міра. Ми любили приїжджати в гості до Валюхи".

Будинок Валюхи. Фото: Telegram
Будинок Валюхи. Фото: Telegram

А так після:

Зруйнований будинок Валюхи. Фото: Telegram
Зруйнований будинок Валюхи. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше улюблений будинок Валюхи зі "Сватів" під Києвом знищили російські окупанти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вахтанг Кіпіані розповів, як росіяни дистанційно мінують українські землі.

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Тарабарова опинилася під крапельницею через небезпечний синдром