Як відомо, практично всі сезони серіалу "Свати" були зняті в Київській області. Включаючи п'ятий і шостий сезони, які стали культовими для глядачів.

Наприкінці лютого російські окупанти прийшли на територію України з війною. Не обійшли стороною вони і село Мощун, що в Київській області. Російські війська його повністю зруйнували, включаючи будинки, з якими пов'язано безліч спогадів.

До слова, крім серіалу "Свати" тут знімали "Повернення Мухтара".

У селі тепер не залишилося жодного цілого будинку, а колись це була мирна і затишна місцевість.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На опублікованому ролику показаний цей будинок до того, як сюди прийшли російські війська. Туристи із захопленням проходили повз цієї споруди, адже регулярно бачили її з екранів телевізорів.

Скрін, відео YouTube "Свати"
Скрін, відео YouTube "Свати"

В кінці фотографії того, що від нього залишилося. Ось, як виглядає російський світ.

Особливо прикро за те, що частина російських акторів підтримали Володимира Путіна, і його військові амбіції. Вони не хочуть відкрити очі, що саме російські окупанти несуть за собою розруху.

серіал "Свати"
серіал "Свати"

До слова, не так давно стало відомо про те, що серіал "Свати" можуть заборонити на території Росії. Все тому що одним з його творцем став нинішній президент України Володимир Зеленський.

"Серіали, які продовжують транслюватися на нашому телебаченні, належать компанії "Студія "Квартал 95". Ми знаємо, хто є її засновником", — написав у своєму Telegram-каналі пропагандист Меліков. Він теж вважає, що у всьому винні ЗСУ, а російські окупанти мабуть просто повз проходили.

Нагадаємо, що Григорію Решетнику підказали нову зірку для його шоу після затримання Медведчука

Раніше повідомлялося, що Надя Дорофєєва вразила потужним виконанням Гімну України на польському стадіоні

Також, Володимир Дантес посміявся над цілями Росії до і після війни в Україні