Після того, як Віктора Медведчука затримала Служба Безпеки України, 12 квітня, лише лінивий не запостив фото з його затриманням.

Крім того, що інтернет наповнився мемами про затримання, також багато хто згадав, чому цього політика не люблять українці, адже його ім'я фігурує у справі закатованого поета Василя Стуса. Анатолій Анатоліч, розмістив сторіс, у якому дозволив своїм шанувальникам самим вигадати те, що розміщене, та написав короткий текст: "Сторис про Медведчука".

Скриншот стріс Анатоліча. Фото: Instagram
Скриншот стріс Анатоліча. Фото: Instagram

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський повідомив про затримання колишнього співголови партії "Опозиційна платформа – За життя" Службою безпеки України. Запропонував обміняти кума російського президента на українців, які потрапили у російський полон.

У росії спочатку звинуватили Україну у фейках, але згодом заступник голови російської Ради безпеки Дмитро Медвєдєв опублікував у своєму Telegram-каналі повідомлення з погрозами на адресу української влади.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

27 лютого Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту, під яким він перебував у кількох провадженнях, зокрема про державну зраду.

Дружина Медведчука також звернулася до президента Зеленського з вимогою звільнити чоловіка.

Нагадаємо, раніше Марченко записала відео до Зеленського і Ердогана заради Медведчука.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кондратюк показав, який "сюрприз" від російських окупантів прилетів в його будинок.

Також "Знай.ua" писав, що Віктор Гевко з "V. I. P. Тернопіль" висміяв Медведчука.