Відомий український продюсер Ігор Кондратюк показав, який "сюрприз" прилетів в його будинок від російських окупантів. Знімки він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

Ігор Кондратюк показав фото снаряда "Граду" російських окупантів, який прилетів в його будинок ще 14 березня. Від удару в будинку вилетіли всі вікна. На щастя, ніхто з його сім'ї не постраждав, оскільки вони виїхали з дому напередодні.

Будинок Кондратюка. Фото: facebook
Будинок Кондратюка. Фото: facebook

Ігор Кондратюк зазначив, що це один з численних доказів, що до війни в Україні причетний не тільки Путін, як вважають деякі світові лідери.

Будинок Кондратюка. Фото: facebook
Будинок Кондратюка. Фото: facebook

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Вчора сапери витягли те, що прилетіло в наш будинок 14 березня від росіян-вбивць (зараз російські модератори від Цукерберга знову забанять пост за такі слова???). Має назву 9М22У. Снаряд для "Градів". Нехай згорять у пеклі всі, хто його випустив, їхні родичі, земляки та співгромадяни! (І тільки канцлер ФРН Шольц думає, що цей снаряд запустив Путін-Х@йло особисто!)", - написав Кондратюк.

Раніше Знай писав, Маша Єфросиніна обрізала всі контакти з росіянами після жахливого випадку - це на голову не налазить: "До кінця днів".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Нагадаємо, Юрій Горбунов зробив для воїнів ЗСУ те, що вміє найкраще і навіть без Осадчої: "Їм так не вистачає".