Очільник МЗС Дмитро Кулеба не тільки вдало відстоює інтереси України на міжнародній арені, а й дбає про українців у нашій державі. І про тих, хто не може висловити свій біль та страждання під час війни.

Дмитро Кулеба у своєму Інстаграм показав нового члена родини, який виїхав з Маріуполя та залишився без господарів.

"Знайомтесь, це Марік. Його разом з іншими песиками вивезли з Маріуполя, де зникли безвісти люди, у яких мама собака народила цуценят. Тому Марік. Я не міг не дати йому шанс на щасливе собаче життя. Тож тепер у інших моїх двох собак - Густава і Бенджі - з’явився новий друг. Війна - це страждання не лише людей, а й тварин. І людяність - це дбати і про перших, і про других. Беріть тварин, які залишилися самотніми", – написав Дмитро Кулеба.

Як повідомляв Знай.UA раніше, очільник Міністерства закордонних справ України, Дмитро Кулеба, привітав донечку з Днем народження і поскаржився, що не бачився з нею вже півтора місяця.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Він опублікував відповідне повідомлення на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям і дипломатичною діяльністю спостерігають майже 86 тисяч осіб.

Він розповів, що перед війною встиг сходити із донькою до кінотеатру. Однак після того, як почалася війна, Кулеба не бачив свою дитину вже майже півтора місяця.