Відома українська травесті-діва Монро вирішила висловитися стосовно зовнішнього вигляду телеведучої і дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко. Багато хто помітив, що там занадто багато пластичного втручання.

Новий пост був опублікований на сторінці Монрітти Хачатурян в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона висловлюється на різні теми, і звичайно ж, не може обходити стороною все, що відбувається у нас в країні.

Кілька днів тому стало відомо про те, що був затриманий Віктор Медведчук. Олігарх намагався втекти з Києва, але, нічого не вийшло. Не врятувала навіть форма Збройних сил України, яка повинна була служити в якості маскування.

Після цього його дружина Оксана Марченко записала відразу два звернення. Одне українському президенту Володимиру Зеленському, а друге турецькому лідеру Ердогану.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Користувачі почали відзначати, що за останні кілька років жінка сильно змінилася, і її тепер не впізнати. Причиною цього називають роботу пластичних хірургів. Не обійшла стороною цю тему і травесті-діва.

Пост Монро, фото: скріншот
Пост Монро, фото: скріншот

"Я не пластичний хірург і ін'єкційний косметолог, але по вигляду Марченко наступне:

- ендоскопічна підтяжка верхньої третини обличчя;

- блефаропластика верхніх повік;

- виведення філера з губ;

- вона сильно схудла. Навряд чи вона намагалася змінити зовнішній вигляд. Просто захопилася " - йдеться в повідомленні.

Зовнішність дійсно стала зовсім інша, глядачі звикли бачити її іншою.

До слова, у своїх зверненнях вона вимагала негайно звільнити її чоловіка, тому що на її думку він не винен, і завжди хотів в Україні миру. А його співпраця з Росією ніяк не шкодить Україні. Ну, що ж, тепер з цим розбиратися виключно правоохоронним органам.

Нагадаємо, що Вова Остапчук перебив Марченка, що ридає через затриманого Медведчука

Раніше повідомлялося, що Оксана Марченко записала відео до Зеленського та Ердогана заради Медведчука

Також, Дмитро Медведєв перейнявся долею Медведчука, поки Путін мовчить, і пригрозив українській владі.