Відомий український артист Олексій Потапенко, якого всі знають під псевдонімом Потап показав, на які безумства йдуть громадяни Росії. Після цього віра в те, що там живуть адекватні люди згасає швидше.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує актуальну інформацію про події в Україні, а також намагається відвернути публіку від зведень новин.

На цей раз він поділився цікавою фотографією, яку, судячи з усього, виявив на просторах інтернету.

Там зображений громадянин Росії, який на шиї набив татуювання з буквою "Z", яка стала для росіян символом цієї війни. При цьому, решта світу сприймає це як нову свастику.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

При цьому, просто буквою він не обмежився, і прикрашена татуювання в кольори георгіївської стрічки, що лише додає іспанського сорому.

"Zalupa ba vorotnik" - коротко і лаконічно описав цю ситуацію Потап.

У коментарях користувачі почали відзначати, що в такий спосіб він "сам себе мітить".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що багато росіян дійсно почали сприймати дану букву як символ добра і миру, але, на ділі вона лише приносить руйнування і біль.

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

Таке татуювання не поодинокий випадок, і по мережі маса людей, які готові це зробити. Крім того, вони купують і замовляють символіку і футболку з цим знаком.

Символіка "Z". Фото: скрін youtube
Символіка "Z". Фото: скрін youtube

Після даних дій віра в адекватних росіян стає все менше, адже ці люди підтримують геноцид, який творить на українській землі російська армія.

Символіка. Фото: скрін youtube
Символіка. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Микита Добринін відставив зброю, щоб згадати про 9-місячного синочка Даші квіткової

Раніше повідомлялося, що россіяни продовжують стягувати техніку і "добрива": Генштаб ЗСУ на 50 добу війни показав, як провалюється план Путіна

Також, морги Дніпра забиті тілами російських військових-понад 1500 солдатів, від яких відреклися навіть рідні мами