Відомий український співак та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук відреагував на новину про те, що військові ЗСУ підбили крейсер "Москва" в Чорному морі.

Відомий український артист на своїй сторінці у соцмережі Instagram зазначив, що крейсер окупантів все ж прибув у місце призначення.

Вакарчук поділився фотознімком на фоні бігборду з написом: "Російський воєнний корабель, ну що ти дійшов?". Варто зазначити, що фраза "Російський воєнний корабель йди на х*й" стала лейтмотивом війни ще перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Святослав Вакарчук, скріншот
Святослав Вакарчук, скріншот

Автором цієї фрази є український прикордонник з остову Зміїний Роман Грибов. Він сказав легендарну фразу у відповідь на прохання прикордонників здатися після чого потрапив у полон.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На новину про потоплений флагман ЧМФ РФ крейсер "Москва" Святослав Вакарчук вирішив відреагувати саме знімком бігборда з легендарною фразою прикордонника зі Зміїного.

"Походу, так", - так Святослав Вакарчук підписав фото на фоні біг борду з написом "російський воєнний корабель, ну що ти дійшов?".

Як відомо, військові ЗСУ підбили крейсер під назвою "Москва" двома ракетами "Нептун". На його борду перебувало 500 осіб.

Нагадаємо, "Москва" пішла на дно: підбитий ЗСУ російський крейсер прибув у "пункт призначення"

Раніше Знай писав, Святослав Вакарчук потрапив під ворожий обстріл в Одесі: "За моєю спиною…"

Також Знай повідомляв, "дякую, що з людьми": Святослав Вакарчук продовжує свою унікальну місію на війні в Україні