Відомий український продюсер та телеведучий Юрій Горбунов разом з колегами влаштував для українських захисників благодійний концерт.

Кадрами благодійного заходу для ЗСУ Юрій Горбунов поділився на сторінці у соцмережі Instagram.

З перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія на території України, Юрій Горбунов намагається допомагати і робити все можливе аби наблизити Україну до перемоги. Цього разу Горбунов разом з колегами вирішив підійняти військовим ЗСУ бойовий дух, влаштувавши для них концерт.

Фото з сторінки Юрія Горбунова
Фото з сторінки Юрія Горбунова

Горбунов разом з колегами влаштував для ЗСУ концерт з українськими піснями та гумором. До цієї ініціативи долучилося чимало зірок, серед яких співачки Руслана та Христина Соловій.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Юрій Горбунов, фото з instagram
Юрій Горбунов, фото з instagram

За словами телеведучого він отримав неймовірні емоції від благодійного концерту для українських захисників. До того ж зізнався, що зараз як ніколи відчуває себе на своєму місці, адже допомагає розрадити українців у таку важку хвилину.

Фото з сторінки Юрія Горбунова
Фото з сторінки Юрія Горбунова

"Це були неперевершені емоції!! Дякуємо вам, воїни ЗСУ, ми хоч на півтори години змогли вас порадувати гумором і піснями!! Культурний фронт діє!!!", - зазначив Юрій Горбунов.

Нагадаємо, Юрій Горбунов показав заповіді, за якими живуть російські окупанти: "Вбий, вкради, перешли награбоване"

Раніше Знай повідомляв, Юрій Горбунов зробив для воїнів ЗСУ те, що вміє найкраще і навіть без Осадчої: "Їм так не вистачає"

Також Знавй писав, Юрій Горбунов посивів за час війни й видав увесь свій біль: "Русскій мір відповість"