Зірка "Орла і Решки" Андрій Бедняков поділився на своїй сторінці в instagram знімком Українки з Маріуполя, яка постраждала при обстрілі російськими окупантами. Він закликав українців допомогти дівчині, щоб вона змогла жити.

Андрій Бедняков закликав українців допомогти жінці з Маріуполя, яка постраждала в результаті обстрілу російськими окупантами. Відзначається, що в будинок її сім'ї було прямо попадання. В результаті удару вона втратила сина і батьків.

Андрій Бєдняков. Фото: Instagram
Андрій Бєдняков. Фото: Instagram

"13.03.2022 було пряме попадання в Тані і будинок, вона втратила батьків, рідних, і найголовніше загинув її син Кірюша. На сьогоднішній день Тані зробили одну операцію, кожен день перев'язки, ліки, і надалі будуть ще операції, які коштують грошей. Все лікування коштує грошей. Ми розуміємо що зараз у всіх важкі часи, але все ж хочемо звернутися за допомогою", - йдеться в повідомленні.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Андрій Бедняков зазначив, що тільки разом українці зможуть врятувати життя, яке може обірватися через безглузду війну, розв'язану кремлем.

"Разом зможемо", - написав він.

Раніше Знай писав, Юрій Горбунов виконав важливу місію в компанії Руслани Лижичко і Христини Соловій: "Фронт діє".

Також ми писали, Лілія Ребрик познайомила зі своїм татом, який виростив у ній сильну особистість: цінні поради для українських батьків.

Нагадавши, Alyona Alyona втратила під час війни близьку людину, захищав українські землі до останнього подиху: "будеш крилами закривати нам небо".