У росії на обкладинці журналу для чоловіків Maxim пропонують виграти... гречку. У разі "щасливого" випадку читач отримає не лише журнал зі звабливими картинками жінок, але й пакет гречки.

Таку пропозицію запропонували на обкладинці популярного журналу, яку виставили в Instagram. Відчувається, що дефіцит популярної крупи став для росіян справжнім випробуванням. Дивно, що не запропонували ще й цукор на додачу. Чи хоча б на кожен 200-тий номер - пачка цукру.

Лицем обкладинки стала спортсменка, яка позує у купальнику, звабливо вигнувшись та демонструючи свою підтягнуту фігуру. Знизу на обкладинці найцінніша пропозиція: "Ювілейний номер! Візьми два - у кожному сотому номері - пакет гречки".

Пропозиція гречки. Фото: Instagram
Пропозиція гречки. Фото: Instagram

У коментарях розгорілася суперечка, щодо того чи варто купувати два номера, чи одразу сто, щоб точно потрапити на дефіцитний товар.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вау, я куплю цей номер 2 штуки", "Звичайно, там же гречку можна виграти", "Ахахаха, скоро за цю гречу у російських солдат будеш...", "Їх вже собаки доїли", "Такий журнал варто купити", "От би на пакет гречки потрапити", "Пачка гречки, позорище", - написали у коментарях.

Нагадаємо, раніше у рф більше не можуть користуватися шрифтами Times New Roman, Arial, Verdana, Tahoma і Helvetic.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали майбутнє російської косметології.

Також "Знай.ua" писав, що Італія уклала газову угоду з Алжиром і збільшить імпорт на 40%.