Один з найбільших медіаконгломератів індустрії розваг у світі The Walt Disney Company остаточно закрив мультиплікаційну студію Blue Sky Studios, яка випускала знамениті франшизи "Льодовиковий період" і "Ріо". Про це інформує портал Screen Rant.

Білка Скрат з "Льодовикового періоду" 20 років полювала за жолудем і все ніяк не могла з'їсти його, чим дуже веселила глядачів. На прощання Blue Sky Studios опублікувала короткий ролик, на якому Скрат все-таки з'їдає Жолудь, чого чекали всі з моменту виходу першої частини в 2002 році.

Білка Скрат. Фото: скрін youtube
Білка Скрат. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що про намір закрити Blue Sky Studios Disney повідомив ще в лютому минулого року. На такий крок компанію підштовхнула пандемія коронавірусної інфекції, яка негативно відбилася на кінобізнесі, а також тематичним паркам Діснейленд і круїзним лайнерам корпорації.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Студія Blue Sky Studios за історію свого існування порадувала глядачів такими повнометражними фільмами, як "Хортон", "Фердинанд", "Снупі і дрібниця Пузата в кіно", "Епік", "Ріо" і "Ріо-2", а також п'ять частин "Льодовикового періоду".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олена Зеленська розповіла історії травмованих Українців, це зробили з ними окупанти:"життя має тривати".

Також ми писали, Alyona Alyona втратила під час війни близьку людину, захищав українські землі до останнього подиху: "будеш крилами закривати нам небо".

Крім того, наш портал повідомляв, Лілія Ребрик познайомила зі своїм татом, який виростив у ній сильну особистість: цінні поради для українських батьків.