Володимир Дантес нещодавно розлучився з Надею Дорофеєвою, але продовжує жити своїм звичним життям, у всякому разі, так виглядає для шанувальників.

Однак цього разу Дантес вирішив пожартувати, і у прямому ефірі програми "Що, Де, Коли", яку проводять з благодійною метою для збору коштів, вирішив сходити в туалет, та поки Гарік Корогодський та Веня думали над питанням, заявив, що можна почути, як він "ссить". Відповідний звук заставив усіх щиро посміятися.

Володимир Дантес. Фото: Youtube
Володимир Дантес. Фото: Youtube

Тим часом ведучий мусив дати гравцям питання, щоб вирівняти рахунок, та задав гравцям: "Відповіжте, хто зараз сцить за кадром?". Гравці довго "думали" хто це міг би бути, та відповіли врешті правильно.

Володимир Дантес. Фото: Youtube
Володимир Дантес. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Веселий ефір сподобався шанувальникам, вони не тільки дякують своїм фаворитам, але й донатять на добрі справи для нашої перемоги.

"Супер, дякую за випуск. Від Чернігова величезне спасибі, дякуємо за підтримку", "Гарік карагодський це повний зашквар пацани", "Каламбур Гарика про Ленона это бомба", "Сову Вєні, Курану Старлінк, Гаріку мужика, Дантесу нову футболку", "Правильна відповідь на питання "хто сцить?" - нурлан сабуров", - написали під відео шанувальники.

Нагадаємо, раніше Катерина Осадча розповіла, як створила створювався проект для пошуку людей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", автор "Карткового будинку" знімає документалку про різанину в Бучі.

Також "Знай.ua" писав, що Каменських "не змогла" відповісти, чому Потапа навіть в теробороні не видно.