Відома українська співачка Настя Каменських виступила на мексиканському радіо з метою донести світу правду про те, що творять російські окупанти в Україні. Своїм емоційним зверненням артистка поділилася в instagram.

Настя Каменських виступила на мексиканському радіо, щоб розповісти світові про злочини, які скоюють російські окупанти в Україні. Вона розповіла, як військові рф щодня вбивають українців і їм без різниці дитина це чи старий. Співачка зізналася, що вдома країна зможе відбудувати, але вона не знає, "як ми відновимо спокій в серцях і душах українців, їх психологічний стан".

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

"Це страшна війна і я ще раз кажу, що весь світ повинен об'єднатися, щоб якомога швидше її зупинити. Важливо, щоб люди з усіх куточків планети ділилися правдивою інформацією, фото, Відео, статтями про те, які жахи окупанти творять в Україні і з українцями. Важливо, щоб все більше людей ставали на бік правди і підтримали нас у цій війні за мир і свободу", - сказала Каменських.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що в коментарях під публікацією користувачі Мережі поцікавилися, чому чоловік співачки Потап не пішов захищати Україну. Артистка відповісти на це питання "не змогла".

"А чому сам Олексій не приєднався до тероборони? Як зробили це його колеги. Він мужик з руками і ногами. Чому втік з жінками в Іспанію. Йому це теж з рук не зійде", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Лілія Ребрик познайомила зі своїм татом, який виростив у ній сильну особистість: цінні поради для українських батьків.

Також ми писали, Alyona Alyona втратила під час війни близьку людину, захищав українські землі до останнього подиху: "Будеш крилами закривати нам небо".

Нагадаємо, Євген Клопотенко розповів, скільки борщу йому довелося приготувати в Польщі заради України: "Стоїмо на всіх фронтах".