Після затримання кума путіна Віктора Медведчука у мережі з'явилося відеозвернення його дружини. Багато хто з українців не впізнав Оксану Марченко, яка багато років була ведучою "Х-Фактору".

Український хірург Григорій Стрикун на своїй фейсбук-сторінці пояснив, що могло так вплинути на зовнішність Марченко.

Григорій Стриркун відмітив, що дійсно на опублікованому в мережі відео Оксану Марченко важко впізнати, порівнюючи з тою зовнішністю що українці звикли бачити. За його словами, це може бути викликано декількох проведених пластичних операцій з поганим результатом.

Марченко. Фото: Youtube
Марченко. Фото: Youtube

Перша це - ринопластика. Хірург зазначив, що кінчик носа Марченко піднятий, але відведений дещо лівіше від вертикальної осі, що свідчить про незадовільний результат від операції. Також дружина Медведчука зробила собі блефаропластику верхніх та нижніх повік.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Верхня блефаропластика виконана в "агресивно", тобто з надмірним висіченням шкіри та жирових тілець орбіти, що призвело до скелетизації орбіти - тобто ефекту натягнутої шкіри на череп. Нижня блефаропластика із пошкодженням функціональних волокон кругового м‘яза ока та агресивним висіченням шкіри, що призвело до порушення закривання очей та формуванням "округлого" вирізу очного яблука з ефектом "риб‘ячого ока", - зазначив Стрикун.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Григорій Стрикун переконаний, що Марченко зробила видалення жирових тіл Біша, що посприяло "впаданню" щік всередину та ефекту схудлого обличчя. До того ж, на його думку, повна відсутність міміки середньої та верхньої третини обличчя - результат надмірної дози Ботоксу.

Оксана Марченко разом з чоловіком Віктором Медведчуком
Оксана Марченко разом з чоловіком Віктором Медведчуком

"Я не слідкував за зовнішністю даної особи та не знаю чи всі ці зміни відбулись раптово чи поступово. Всі висновки все ж суб’єктивні. Але така комбінація операцій за один раз частіше використовується злочинцями при втечі та зміні паспорта", - підсумував експерт.

Нагадаємо, майно Віктора Медведчука та Оксани Марченко заарештували: 32 квартири, 23 будинки, яхта і не тільки - повний перелік

Раніше Знай писав, Оксану Марченко висміяли зверненням до Суркіса і сигаретам President з трусами на голові: "Ви багато років..."

Також Знай повідомляв, Оксана Марченко записала відео до Зеленського і Ердогана заради Медведчука: "Чоловік ні в чому не винен"