Актор і зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк відповів на питання шанувальників про те які у нього плани на майбутнє і що він планує робити після війни. Про це він розповів на своїй сторінці в instagram.

Тарас Цимбалюк зазначив, що зараз не можна що-небудь планувати, адже війна триває і ворог, якому протистоїть Україна досить непередбачуваний. Він зізнався, що зараз не думає про зйомки в проєктах. Головна мета на сьогоднішній день-перемога.

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram
Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

"Люди, Війна проти такого ворога - це найбільш непередбачуваний і страшний процес. Повірте, я не думаю зараз про проєкти і зйомки, Куди я був затверджений. Хоча розписаний був рік, до наступної весни. І у мене, як у більшості людей, було безліч планів.
Але це зараз це - навіть не другорядна річ. Наша реальність чітко вбралася в чорно-біле. Головне зараз - тільки перемогти.
Особисто я нічого не можу планувати. Наш численний ворог - неадекватний у більшості своїх дій і планів", - сказав він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цимбалюк додав, що зараз столиця хоч трохи пожвавилася після того, що було ще місяць тому. Він зізнався, що хотів би жити в реальності, де немає війни, але ворог нікуди не подівся.

"Особисто я приємно розчулювався, коли побачив, що по сонячному Хрещатику знову ходять люди з кавою в руках. Дійсно, приємно ... реальність, до якої дуже хочеться повернутися. Але разом з тим потрібно розуміти, що війна ще далеко не закінчилася, і підступність окупанта нікуди не поділося. Ви ж бачите, там маразм тільки міцніє", - сказав Цимбалюк.

Раніше Знай писав, Юрій Горбунов виконав важливу місію в компанії Руслани Лижичко і Христини Соловій: "Фронт діє".

Також ми писали, Лілія Ребрик познайомила зі своїм татом, який виростив у ній сильну особистість: цінні поради для українських батьків.

Нагадаємо, Alyona Alyona втратила під час війни близьку людину, захищав українські землі до останнього подиху: "Будеш крилами закривати нам небо".