Зірка "Орла і Решки" Андрій Бедняков захопився, як професійний ведучий і гуморист Єфим Костянтинівський придумав зібрати гроші на волонтерські потреби. Про це телеведучий написав у сторіс на своїй сторінці в instagram.

В Україні триває війна, розв'язана Росією і люди всіма силами намагаються допомагати бійцям ЗСУ в цей непростий час. Так, в числі таких гуморист Єфим Костянтинівський, більш відомий як Фіма. Він зазначив, що збирати кошти стає все складніше, але допомагати як і раніше потрібно, як українцям, так і ЗСУ, тому він придумав оригінальний спосіб, який оцінять багато. Він влаштував аукціон, в якому головний лот - він сам. Гуморист заявив, що переможцю аукціону проведе будь-яке свято.

Єфим Костянтинівський. Скрін instagram
Єфим Костянтинівський. Скрін instagram

"Збирати гроші все важче, а потреби мого центру нікуди не йдуть. Що я придумав: я роблю аукціон, лот там тільки один, це те, що я роблю найкраще - проводити заходи", - сказав Єфим Костянтинівський.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Андрій Бедняков з "Орла і Решки" захопився вчинком колеги.

"Боже! Мій улюблений ведучий весіль і всіляких свят теж дуже хоче допомогти", - відреагував Бідняков на ідею гумориста.

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше Знай писав, Юрій Горбунов виконав важливу місію в компанії Руслани Лижичко і Христини Соловій: "Фронт діє".

Також ми писали, Лілія Ребрик познайомила зі своїм татом, який виростив у ній сильну особистість: цінні поради для українських батьків.

Нагадаємо, Alyona Alyona втратила під час війни близьку людину, захищав українські землі до останнього подиху: "Будеш крилами закривати нам небо".