Скандальний російський комік Нурлан Сабуров знайшов просте рішення, як боротися з українськими активістами – він просто не пускає на свої концерти в США тих, хто проти війни Росії з Україною. Про це повідомив активіст, підприємець з України Данило Тонкопій.

Щоб обчислити "неблагонадійних" глядачів, на вході в клуб у них перевіряють телефони.

Зокрема, на виступ Нурлана в Майямі не пропустили півтори сотні людей. Після цього його концерт в Чикаго, запланований на 16 квітня, був скасований на невизначений час.

Нагадаємо, що на першому концерті Сабурова в Лос-Анжелесі у нього запитали, чому він не говорить про війну. На це Сабуров відповів, що у нього сім'я і діти, і що глядачі повинні його зрозуміти.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Після випадку з дівчиною в білій сукні з "кривавими" плямами і жарти про» місячні " Сабурова почали банити на всіх прощадках, а його виступи – скасовувати.

Виступ Нурлана Сабурова, скріншот
Виступ Нурлана Сабурова, скріншот

У свою чергу, дружина Сабурова теж вирішила не мовчати і висловитися на підтримку чоловіка.

"Я відкрию свою передачу у форматі ток-шоу. Буде називатися»нехай не триндят". Всі будуть сидіти і мовчати, іноді свербіти", - пообіцяла вона.

Нагадаємо, раніше морги Дніпра забиті тілами російських військових-понад 1500 солдатів, від яких відреклися навіть рідні мами.

Як повідомляв портал " Знай.ua", промовчав про війну Нурлан Сабуров зганьбився на стенд-апі в США перед дівчиною: "це місячні?"

Також " Знай.ua " писав, що російські окупанти знущалися над 83-річною пенсіонеркою при паралізованому чоловікові.