Суддя британського шоу талантів Аманда Холден залишила своїх 1,8 мільйона шанувальників без слів, коли вона блищала в крихітній парі шортів і зухвалому прозорому топі напередодні повернення шоу талантів ITV.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Аманда Холден вразила шанувальників, демонструючи свої нескінченні ноги в крихітних шортах і зухвалому топі з прозорої сітки в своєму останньому знімку в Instagram.

51-річна суддя конкурсу "Британія шукає таланти" вклала свої вбивчі вигини в крихітний ансамбль, що демонструє її підтягнутий прес і фігуру у вигляді пісочного годинника, коли вона викликала бурю в обтягуючому вбранні.

Вона була в чорному прозорому топі, під яким було видно її чорний бюстгальтер. Вона заправляла свої крихітні шкіряні шортики, поверх яких була надіта золота спідниця-ланцюжок.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Її номер з ремінцями виставив ноги мами двох дітей на загальний огляд, коли вона хизувалася своїми речами в парі золотих туфель на високих підборах, які включали безліч ланцюжків для гольфу навколо її щиколоток і демонстрували її червоний лак для нігтів.

Блондинка-бомба доповнила свій карколомний ансамбль парою золотих манжет і товстим золотим кольє, яке об'єднало чорно-золотий наряд.

І справедливо сказати, що її золоті ноги практично світилися на тлі її монохромного вбрання, коли вона позувала перед стіною з вікон.

Вона поклала свої довгі локони у вільні пляжні хвилі, які каскадом спадали їй на плечі і ідеально обрамляли її серцеподібне обличчя.